MACKY   

info(at)macky-flanders.com

Stay Kind, Stay Creative, Stay Connected

©2019 by MACKY. Proudly created with Wix.com

CREATIVES

FAMILY MEMBERS

KAN IK EEN CREATIVE FAMILY MEMBER WORDEN?

Ben je tussen 0 en 99 jaar?

Ben je een creatief verhalenverteller?

Regisseur, vlogger, scenarist, gamedesigner, snapchat-artist, animator...

Vertaal je die verhalen graag naar een  mediavorm?

In animatie of live-action; Vlog, TV-serie, YouTube-kanaal, kortfilm, Snapchatreeks, langspeelfilm, Virtual Reality, InstagramTV,  webserie, documentaire, Augmented Reality,  reportage, TIKTOK maar ook theater, jeugdboeken, illustraties...

Is jouw werk voornamelijk gericht aan een jong publiek (of mensen jong van geest)?

Deel je graag jouw kennis en ervaring met anderen?

JOIN THE FAMILY

Schrijf je hier in

VERSCHIL IN LIDMAATSCHAP

In het lidmaatschap maken we een onderscheid tussen een effectief en een aspirant lid. Beide ledengroepen krijgen dezelfde voordelen. De aspirant leden hoeven niet het volledige lidgeld te betalen.

Vanuit onze waarde empathie, vinden we het normaal dat de jonge, startende makers een verlaagd tarief krijgen. De drempel naar de mediawereld is al uitdagend genoeg, wij helpen iedereen er graag over en zeker diegene die net een extra duwtje in de rug nodig hebben.

Wanneer ben je nu effectief of aspirant lid?

Je bent een effectief familielid:

Wanneer je reeds betaald werd om jeugdmedia te maken. De content die je maakt is in een professionele omgeving en niet schoolgerelateerd.

Je bent een aspirant familielid:

Wanneer je jeugdcontent maakt zonder financiële ondersteuning. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een eindwerk voor school of wanneer je zelfstandig een project uitwerkt. Heb je zelf nog niets gemaakt voor kinderen of jongeren maar je hebt wel een idee of interesse? Ben je op zoek naar steun, goede raad en veel informatie? Ook dan ben je meer dan welkom om aspirant lid te worden.

VOORDELEN VOOR ONZE MACKY-LEDEN:

Social media:

Je wordt toegevoegd aan de MACKY - creatives facebook- en LinkedIn-groep. Hier worden kennis, interessante deadlines, evenementen,... gedeeld. Ook jij kan hier je vragen, tips, weetjes, en dergelijke posten. Het zijn gesloten groepen waar je met al je twijfels terecht kan. Een veilige omgeving van waaruit nieuwe samenwerkingen kunnen groeien en je in contact komt met gevestigd en opkomend talent. Daarnaast delen we weetjes en nieuws over onze family members op onze sociale media. Deze worden meer en meer gevolgd door creatieven én industrie en vormen bijgevolg een unieke mogelijkheid om jezelf en je werk in de spotlight te zetten.

Begeleiding:

Zit je met vragen over wie je best contacteert voor een project, hoe je een contract onderhandelt of wil je de stap naar het buitenland maken? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij staan altijd klaar om jullie verder te helpen en mochten wij het antwoord niet weten, verbinden we je graag met iemand uit onze Advisory Committee die dat wel weet.

Evenementen:

MACKY organiseert talrijke events waar je als lid 15% korting op krijgt. Deze events gaan telkens door bij één van onze partners zoals KETNET, Telenet, VTM maar ook bij het VAF of op één van de vele Belgische filmfestivals. Een ideaal moment om andere creatieven te ontmoeten maar ook een unieke kans om een persoonlijk contact te leggen met de  industrie op hun eigen terrein. Je kan de aankomende events terugvinden op onze website. Hou dus zeker een oogje in het zeil!

Nieuwsbrief:

Je ontvangt de Macky nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief houden we jullie op de hoogte over onze podcasts, evenementen, voordelen, acties,... Leuk om te lezen op de trein, metro, ‘s ochtends bij de koffie. Op zoek naar inspiratie? Duik eens in onze nieuwsbrief!

Korting en voordelen:

We proberen steeds voordelen te bekomen voor onze family members via onze partners. Het is een work-in-progress maar vanaf er een nieuwe partner investeert, horen jullie het via onze nieuwsbrief.

Huidige voordelen:

  • Korting op accreditatie @ filmfestival Gent

  • Korting voor het Filmfestival van Oostende

Aanvragen tot specifieke voordelen zijn steeds welkom!

The Order of MACKY:

“The Order of MACKY” ofwel een jeugd met een mening over media. Onze helden van de orde zijn tussen de 0 en 18 jaar en staan te springen om jou te helpen. Wil je graag jouw werk eens laten zien aan onze “Order of MACKY” of met hen rond de tafel zitten omtrent je verhaal? Op onze events brengen we de orde geregeld samen. Enkel als lid kan je je werk insturen om aan onze Order te laten zien.

Ben je nu echt volledig overtuigd over je lidmaatschap?!

JOIN THE FAMILY

Schrijf je hier in

MEMBERS OF THE MACKY FAMILY

Charlotteprot.jpg
2.Kaat.jpg
3.Anoucksvoorkeur.jpg
4.Henry.jpg
5.Meikeminnejpg.jpg
6.Britt.jpg
190227 - DOMIEN HUYGHE - Creatives websi
190227 - WENDY HUYGHE - Creatives websit
190226 - ELS DECALUWE - Creatives websit
190227_-_INÈS_ESHUN_-_Creatives_website.
190227 - LISA ELMA - Creatives website.j
190226 - MALIBOU - Creatives website.jpg
190226 - GEERARD VAN DE WALLE - Creative
190226 - SARA JUDITH VAN OOSTRUM - Creat
190226 - FREDERIKE MIGOM - Creatives web